De ældste elever skal snart forlade Stensnæsskolen

De ældste elever skal snart forlade Stensnæsskolen

3. april 2011 - kl. 5:36 - af

Snart skal vi sende 9. kl. videre. De har valgt forskellige uddannelsesretninger. En del skal i 10. kl. i Frederikshavn eller på en efterskole. Nogle skal på HTX, STX eller noget helt andet. Vi har talt om begrebet uddannelsesparathed og hvad det indebærer. Klassen havde gode bud på begrebet og var bevidste om at næste skoleår ville blive en udfordring for dem. Nye rammer, nye mennesker, større krav, fortæller Inge Rasmussen fra Stensnæsskolen.

Cecilie udtalte: at folkeskolen er som en kuvøse, hvor skolen tager sig af eleverne på alle måder. Når vi kommer videre vil der ikke være den samme omsorg. Der må vi klare os selv.

Brobygning i efteråret gav de fleste elever en afklaring i forhold til uddannelsesretning, dog var organiseringen nogle steder ikke helt i orden, da der manglede materialer eller undervisere. Dette er der evalueret på.

De glæder sig til at komme videre, og forhåbentlig er de på vej til den uddannelse de har mest lyst til.

En ting er sikkert, det vil blive en omvæltning, slutter Inge Rasmussen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De ældste elever skal snart forlade Stensnæsskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER