120.000 kr. fra Sæby til kampen mod kræft

120.000 kr. fra Sæby til kampen mod kræft

3. april 2011 - kl. 20:12 - af

Sæby lokaludvalg i Kræftens Bekæmpelse havde i dag gang i samlebøtterne ved den årlige landsindsamling og i alt blev der indsamlet 120.000 kr.

Kampagneleder i Sæby Ditte Knudsen kunne med tilfredshed konstatere, at resultatet næsten kom på højde med sidste års resultat og ikke mindst at, der er mange frivillige, der gerne vil hjælpe Kræftens Bekæmpelse med netop landsindsamlingen.

Sæby kunne i år mønstre 11 nye indsamlere og i alt gik 140 frivillige ud denne søndag for at samle ind i hele den tidligere Sæby kommune. I Østervrå kunne man i øvrigt fejre et lille sjovt jubilæum, idet alle indsamlere for 25. år i træk blev trakteret med roulade og kaffe, lavet af Herdis Hebbelstrup – det vidner om et engagement og en ildsjæl, der er umådelig vigtig for foreningen.

Men skal vi vinde over kræft, skal vi have noget at stå imod med og penge er en af de ting der giver styrke imod kræft. Uden penge er der ingen forskning, støtte og oplysning og som privat forening arbejder netop Kræftens Bekæmpelse for en lysere fremtid for alle danskere, der rammes af eller bliver berørt af kræft.

Med et bidrag til Kræftens Bekæmpelse, vil 54 % af disse penge gå til forskning, 24 % til patientstøtte, 16% til oplysning og de sidste 5 % til administration. De penge, der modtages det ene år anvendes det næste år, så derfor er det meget glædeligt, at der hvert år bliver indsamlet mange millioner til netop kræftsagen.

Ditte Knudsen takker alle, der på den ene eller anden måde støttede op om Kræftens Bekæmpelse denne søndag og var man ikke hjemme, da indsamlingen fandt sted, kan det nås endnu – se i postkassen efter et girokort, støt på www.cancer.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '120.000 kr. fra Sæby til kampen mod kræft' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger