Frederikshavn Erhvervsråd har fået ny erhvervsdirektør

Frederikshavn Erhvervsråd har fået ny erhvervsdirektør

2. april 2011 - kl. 0:09 - af

Erhvervsrådet har nu fundet sin nye erhvervsdirektør. Det bliver den 42 årige Niels Christensen, som efter 6 år som adm. direktør for furnX A/S og datterselskaberne Højer Møbler A/S og OJ Skolemøbler A/S har valgt at sige ja tak til udfordringen som erhvervsdirektør.

Niels Christensen har tidligere beskæftiget sig med rådgiverrollen; senest 3 år som management konsulent i Comentor og der før 5 år som udviklingskonsulent i Nordjysk Kompetence Udvikling. Inden da har Niels arbejdet 5 år på Aalborg Tekniske Skole dels som underviser og dels som projektleder.

Han har oprindeligt en uddannelse som automekaniker som senere er blevet suppleret med en maskinteknikeruddannelse. Den teoretiske bagage består af en Erhvervspædagogisk læreruddannelse og en HD i organisation og ledelse.

Niels Christensen tiltræder sit nye job den 1. maj 2011.

– Jeg glæder mig utroligt meget til jobbet som erhvervsdirektør, hvor jeg kan tilføre erhvervslivet mine kompetencer inden for erhvervsudvikling og sikre et højt ambitionsniveau til gavn for virksomhederne i Frederikshavn Kommune, siger Niels Christensen.

– Vi ser meget frem til at byde Niels Christensen velkommen som ny erhvervsdirektør. Han besidder nogle rigtig gode egenskaber fra både sin tid inden for undervisningssektoren, rådgivningsvirksomhed og det private erhvervsliv, som vi kan få glæde af, og som kan bruges i hans fremadrettede arbejde på at opfylde Frederikshavn Erhvervsråds formål: At fremme en sund erhvervsudvikling i Frederikshavn Kommune, udtaler Kaj Christiansen, formand for Frederikshavn Erhvervsråd.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Erhvervsråd har fået ny erhvervsdirektør' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger