Centerrådet i Østervrå gør en forskel

Centerrådet i Østervrå gør en forskel

2. april 2011 - kl. 10:28 - af

Adspredelse og underholdning i hverdagen er Centerrådets fornemste opgave.

Allerede nu kan vi afslører, at vi holder generalforsamling i Hyggekrogen den 5. april, oplyser Centerrådet, som håber at det vil give interesserede lidt tid til seriøst at overveje, om ikke det kunne være en ide at blive medlem af Centerrådet.

Nye kræfter
Vi ønsker os nogle nye kræfter til at hjælpe rådet videre med inspiration og praktisk arbejde, når der skal tilrettelægges og afvikles arrangementer for brugerne af Hyggekrogen på Østervrå Ældrecenter, forklarer formand Edith Andersen. Interesserede er velkomne til helt uforpligtende at kontakte Edith Andersen eller Edvard Rom Pedersen, hvis de har lyst til at høre mere om opgaverne. Sidder man med gode ideer til arrangementer og underholdning, vil Centerrådet også meget gerne høre om det.

Opgaven
Centerrådets opgaver er at tilrettelægge arrangementer i Hyggekrogen, der skaber adspredelse og underholdning for centrets beboere og Hyggekrogens brugere ude fra byen. Rådet består af en gruppe frivillige. Gruppen er yderligere delt i tre grupper, som på skift tilrettelægger et program for to måneder af gangen – typisk 4-5 arrangementer. Altså en periode som aktiv og to periode udenfor alt efter eget ønske, for man er altid velkommen til at hjælpe i de andre grupper, hvis man har lyst, forklarer Centerrådet.

Stor glæde
Deltagerne i arrangementerne har stor glæde af de forskellige tilbud, og derfor er det også en stor fornøjelse for medlemmerne af Centerrådet at være en del af dette arbejde, forsikre rådets nuværende medlemmer.

Generalforsamlingen er som nævnt tirsdag den 5. april i Hyggekrogen, hvor der også vil være kaffe og centerleder Anna Grethe Arbjerg serverer lagkage.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Centerrådet i Østervrå gør en forskel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER