Turneringsstart for IF Skjold Sæby

Turneringsstart for IF Skjold Sæby

1. april 2011 - kl. 0:30 - af

IF Skjold Sæbys førstehold i serie 1 tager lørdag den 2. april hul på forårets turnering i serie 1, hvor holdet på hjemmebane møder Tårs/Ugilt. Måneders forberedelser er tilbagelagt, og sulten efter at komme i kamp er stor.

Herreseniorspillerne i IF Skjold Sæby tog tilbage i januar måned fat på forberedelserne til forårets turnering. Som noget nyt lagde spillerne ud med boksetræning én gang ugentligt hos bokseklubben Pugilist i Frederikshavn. Cheftræner i Sæby, Karsten Thomsen, udtaler i den forbindelse:

Jeg kan godt lide den måde man gør tingene på her i bokseklubben. Det er træneren der suverænt bestemmer, og de er gode til at sammensætte et fint program. Samtidig er træningen fysisk hård, så det er et godt afsæt i forhold til at få opbygget en god grundform”.

Ud over boksetræning har der selvfølgelig også været almindelig fodbold på programmet. IF Skjold Sæby har således vinteren igennem haft tider på kunststofbanen i Frederikshavn både onsdag aften og søndag eftermiddag. Dette var i de første par måneder en god løsning, da vinteren igen i år har været lang og sej. Banerne på Skjolds anlæg har i de sidste 3 uger været ganske fine, så spillerne er nu tilbage i vante omgivelser.

Skjolds førstehold i serie 1 har spillet 9 træningskampe her i opstarten. Resultaterne har været ganske fornuftige med 5 sejre, 3 uafgjorte og blot et enkelt nederlag. Derfor glæder spillerne sig også til at komme i kamp for point i weekenden. Ugens spiller og målmand i Skjold, Stefan Wesley Henriksen, udtaler således:

Kampen på lørdag er kulminationen efter mange måneders hårdt arbejde. Vi glæder os alle til at komme i gang, og vi er spændte på, om vores niveau som hold er blevet forbedret her i opstarten. Vi håber at mange vil finde vej til Sæby Stadion lørdag eftermiddag for at støtte os i forårspræmieren”.

Som nævnt er det Tårs/Ugilt der lørdag gæster Sæby Stadion. Tårs har i en årrække spillet i Jyllandsserien, men måtte i efteråret sande, at det i dette forår bliver i serie 1 at holdet skal tørne ud. Der venter således Sæbys unge mandskab en stærk og rutineret modstander.

Kampen fløjtes op lørdag den 2. april klokken 16.00 på Sæby Stadion. Som noget nyt vil der være 6 bolddrenge tilknyttet Skjolds hjemmekampe i serie 1. Det bliver spændende.

Af Jens Lorenzen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turneringsstart for IF Skjold Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger