Tidligere konkurrencesvømmer bag ny svømmeklub

Tidligere konkurrencesvømmer bag ny svømmeklub

1. april 2011 - kl. 9:15 - af

Sæby Svømmehal danner rammerne om mange spændende aktiviteter, senest vil samarbejdet med Dansk Svømmeunion blive udvidet med et tilbud om svømning på konkurrence niveau, i en kommende Sæby Svømme Klub. Dansk Svømmeunion har lagt meget arbejde i projektet, der satser på at give nye og gamle interesserede svømmere mulighed for på højt niveau, at dyrke deres sport. Målet for klubben er at sikre et tilbud for den kommende generation af konkurrencesvømmere, med fælles træning der selvfølgeligt vil udmunde i stævner både i Danmark og i udlandet. Lørdag den 9. april kl, 13-15 afholdes projektets første aktivitets dag. Svømmehallen har denne dag sikret professionel backup fra Dansk Svømmeunion. Trine Nørgård og Sune Hostrup, er begge garvede svømmetrænere i Aalborg Svømmeklub og vant til at lave talentstævner. Arrangementet er for børn og unge mellem 9-14 år og der er gratis entre for alle deltagende denne dag i svømmebadet. Tilmelding på jpja@frederikshavn.dk eller cafeen i svømmebadet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tidligere konkurrencesvømmer bag ny svømmeklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger