Sæbygaard Gruppen: Ud med de gamle aviser

Sæbygaard Gruppen: Ud med de gamle aviser

30. marts 2011 - kl. 0:05 - af

Så er det blevet tid til avisindsamling i Sæby. Lørdag den 2. april samler spejderne fra Sæbygaard Gruppen aviser, reklamer og andet papir. Papiret skal være sat ud til fortovskanten senest klokken 9.00 lørdag morgen, gerne pakket i mindre bundter eller indkøbsposer, så spejderne kan løfte dem.

Pengene fra indsamlingen går til aktiviteter til spejderne, oplyser Kasper Holm fra Sæbygaard Gruppens avisudvalg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygaard Gruppen: Ud med de gamle aviser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER