Skovning af træ formentlig årsag til naturbrand

Skovning af træ formentlig årsag til naturbrand

29. marts 2011 - kl. 15:36 - af

Der er udbrudt en naturbrand på Mariensdalsvej 7 i Voerså (mellem Præstbro og Nybro). 5 mand fra Falck i Sæby er sendt afsted, men på nuværende tidspunkt ved man ikke, hvor omfattende eller hvad årsagen til branden er.

En læser oplyser nu til SaebyAvis.dk, at der er tale om en strækning på omkring 200 meter, hvor det brænder. Ilden bevæger sig mod vinden så risiko for spredning, skulle efter vores oplysninger være begrænset. Der er en del bevoksning i området der kan blive ildens bytte, ellers er det kun et større areal brakmark der er gået op i røg.

Opdatering:
Årsagen til branden menes at stamme fra afbrænding af grene i forbindelse med skovning af et større område, dette understøttes af de mange bunker kviste der ligge i umiddelbar nærhed.
Vinden har efter al sandsynlighed båret ilden udover markerne og derved antændt et større areal, oplyses det. Brandfolkene fra Sæby har ilden under kontrol, men der går lang tid før slukningsarbejdet er afsluttet, da det store område skal gennemvædes af vand, for at undgå en ny brand på et senere tidspunkt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skovning af træ formentlig årsag til naturbrand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER