Frisør Camilla F åbner i Sæby til sommer

Frisør Camilla F åbner i Sæby til sommer

28. marts 2011 - kl. 16:17 - af

Camilla Fellov, som er indehaver af Frisørsalonen “Camilla F” i Frederikshavn, udvider i juni med en salon i Sæby, hvor er endnu en hemmelighed, kommer det grinende fra Camilla. Jeg har længe gerne villet prøve kræfter med en salon i Sæby, da det jo er her, jeg selv er udlært, fortæller Camilla Fellov. Der er ialt syv personer ansat i Frederikshavn, fire svende og tre elever, og planen er, at de alle skal betjene kunder både i Sæby og Frederikshavn i form af en løbende rokade mellem salonerne. Der er da også en stor del dem, der allerede er kendte ansigter i Sæby, og det ser jeg kun som en fordel, fortæller Camilla.

Fremtiden i Sæby ser hun da også positivt på, det er jo en fantastisk by, som har rigtig mange ting at byde på, så hun er overbevist om, at det bliver rigtig godt.

Salonen i Frederikshavn flyttede for nylig fra den nordlige del af gågaden, til en mere central placering i midten af Danmarksgade, hvorfra kunderne nu betjenes i store flotte lokaler, med alt i moderne udstyr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frisør Camilla F åbner i Sæby til sommer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER