Seniorgudstjeneste i Sæby Baptistkirke

Seniorgudstjeneste i Sæby Baptistkirke

26. marts 2011 - kl. 11:35 - af

Søndag formiddag afholdes seniorgudstjeneste i Sæby Baptistkirke.

Der bliver medvirken fra Ældresagens sangkor og den musikglade gruppe “Disharmonisterne”. Herudover prædiker Bente Højris. Selv om gudstjenesten kaldes en seniorgudstjeneste, er alle, uanset alder, naturligvis velkommen. Navnet signalerer blot, at der denne dag tages særligt hensyn til den ældre aldersgruppe.

Det er muligt at blive kørt til gudstjenesten ved henvendelse på tlf. nr. 41 43 42 44.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Seniorgudstjeneste i Sæby Baptistkirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER