Spændende koncert i Volstrup kirke

Spændende koncert i Volstrup kirke

25. marts 2011 - kl. 3:53 - af

Søndag d. 10. april kl. 19.30 danner Volstrup kirke rammen om en smuk påskeoptakt, når Frederikshavn Bykor samt solisterne Morten Krogh Mortensen, tenor, Kristian Krebs, bas og organisten Svend Ole Kombak, opfører John Stainers langfredags-meditation “The Crucifixion”. Gennem korsatser, arier og koraler fortælles om Jesu sidste timer på korset. Koncerten dirigeres af Sæby kirkes organist Ivan Høiberg, og der er gratis adgang. Koncerten kan også høres i Torslev kirke søndag d. 17. april kl. 19.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende koncert i Volstrup kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER