Skal du også se EM i mørke til støtte for klimaet?

Skal du også se EM i mørke til støtte for klimaet?

25. marts 2011 - kl. 2:03 - af

Lørdag den 26. marts mellem kl. 20.30 og 21.30 opfordre Earth Hour til, at du sammen med millioner af mennesker og tusindvis af virksomheder verden over er med til at sende et signal til verdens ledere, om at det er nu, der skal handles mod klima ændringerne.

Det er WWF Verdens Naturfonden i samarbejde med Codan, der står bag den store kampagne i Danmark.

Så vil du ikke gå glip af EM kvalifikationskampen mellem Danmark og Norge, og samtidig være med til at støtte Earth Hour, så sluk det elektriske lys, tænd et stearinlys og lad TV´et stå tændt. Så har du “næsten” gjort, hvad du kan gøre. Og så kan du kun håbe på, at Danmark vinder, og så glæde dig over den strøm du og mange andre har sparet, til fordel for miljøet.

Du kan læse mere om Earth Hour på www.wwf.dk/earthhour

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal du også se EM i mørke til støtte for klimaet? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER