På Slaget 12 afløser “Bamse” i Syvsten Hallen

På Slaget 12 afløser “Bamse” i Syvsten Hallen

25. marts 2011 - kl. 3:47 - af

Det er med en stor tilfredshed at kunne præsentere På Slaget 12 som afløseren for Bamses Venner til vores halfest i januar måned, oplyser Syvsten IF.
Vi er sikre på at lige netop På Slaget 12 kan give os det vi efterlyser, nemlig det at få flere generationer til more sig sammen.
Hvem kender ikke Ude på det blå Ocean og Hjem til Aarhus. Det er gamle kendte numre fra det nu 25 år gamle band fra Aarhus med Ann-Mette Elten som frontfigur.

I de seneste ti år har På Slaget 12 mest beskæftiget sig med at indspille andres sange. Live har det både drejet sig om Let’s Dance repertoiret og de gamle danske På Slaget 12 sange. Men efter i så mange år, at have indspillet sange skrevet af nogle af verdens allerstørste sangskrivere og oprindeligt indspillet af alle tiders største pop og rocknavne, har lysten nu meldt sig til selv igen at lave nyt materiale. Så for tiden bliver der stille og roligt arbejdet med nye sange hjemme i Århus.
Glæd jer til at høre nye som gamle numre i Syvsten hallen lørdag den 28. januar næste år, slutter Dan Kristensen fra Syvsten IF.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger