Forsøg på indbrud i forretning i Dybvad

Forsøg på indbrud i forretning i Dybvad

25. marts 2011 - kl. 14:51 - af

Der blev af vidner konstateret, at en sort stationcar hold ud for forretningen Brunø, Jernbanegade i Dybvad, hvor det så ud som om, at nogen var i færd med at begå indbrud på stedet. Der blev derfor rettet henvendelse til politiet, men køretøjet var borte ved politiets ankomst til stedet.

Det viste sig ved nærmere undersøgelse, at der på indgangsdøren var markante skader efter forsøg på indbrud, hvor man dog ikke var kommet ind. Der konstateredes følgende, at køretøjet, som var kørt fra stedet, nærmere var beskrevet som en sort kassebil med antenne. Det antages, at man ved indbrudsforsøget har følt sig opdaget, hvorefter man ikke gennemførte indbruddet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsøg på indbrud i forretning i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER