Topholdet Åbyhøj var en for stor mundfuld for Sæby

Topholdet Åbyhøj var en for stor mundfuld for Sæby

24. marts 2011 - kl. 16:20 - af

Der var ingen tvivl om udfaldet i opgøret mellem top og bund. Gæsterne var godt spillende i deres angreb og stod rigtigt godt i forsvaret, så Sæbys angribere havde det meget svært hele kampen igennem.

1. Division damer Sæby – Åbyhøj 2.    42-73

1 periode: Sæbys Henriette Sørensen bringer hjemmeholdet foran 3-0. Derefter står der Åbyhøj på det meste. De får hurtigt skudt sig ind, og samtidig holder de Sæbys angribere i et fast ”jerngreb”, således Sæby kun får scoret 5 point i perioden.

2 periode: Igen er det Åbyhøj, der tager yderligere afstand i løbet af de første par minutter af perioden til stillingen 5-23, før Sæby igen finder vejen gennem kurven. Sæby kommer en smule mere med i slutningen af perioden, men gæsterne kan gå til halvleg med en solid føring på 18-35.

3 periode: Sæby kommer til lidt flere scoringer, men flere af de normalt scorende damer kommer slet ikke til afslutninger, så presset ligger på få Sæby spillere. Sæbys forsvar ”vakler” også en smule denne periode, mens gæsterne bare øger afstanden til Nordjyderne. Stillingen ved periodeslutning er 33-60.

4 periode: Sæby prøver at presse Åbyhøj højt på banen. Dette gør at de to hold spiller mere lige og ikke kommer til så mange scoringer, men der er ikke meget at gøre. Sæby må se sig slået så stort som 42-73 til et bedre hold.

Scoringer for Sæby:

Henriette Sørensen 17 point, Signe Brandt 15, Nanna Jensen 7, Line Ypkendanz 2 og Louise Munch 1 point.

Næste kamp bliver ude mod AUS fra Århus. Det bliver sæsonens sidste kamp, og den skal vindes, hvis ikke Sæbys damer skal ende i bunden.

PR SÆBY BASKET:  STEN FREDERIKSEN

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Topholdet Åbyhøj var en for stor mundfuld for Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER