Ny fotoklub i Sæby søger medlemmer

Ny fotoklub i Sæby søger medlemmer

21. marts 2011 - kl. 17:25 - af

Til glæde for de mange fritids- og hobbyfotografer i Sæby området er der startet en ny fotoklub i byen.

Sæby Fotoklub har som målsætning at fremme kendskabet til, og lysten til at fotografere. Hvilket blandt andet skal ske ved afholdelse af arrangementer, undervisning, rundbordsdebatter og venskabelig råd og vejledning.

Det der gør Sæby Fotoklub anderledes fra de fleste andre fotoklubber er, at man aktivt vil forsøge at modvirke, at det er en lille klike af ”super-fotografer” der kommer til at sætte dagsordnen.

Således siger Benny Kvistgaard, der tidligere har været formand i en fotoklub i Ikast, men som nu er flyttet til Sæby, og er en af bagmændene bag den nye klub:

”Jeg har gennem årene selv været med i en række af fotoklubber. Mange af disse er blevet nedlagt – eller på anden vis ”splittet af”, ene og alene af den årsag, at ingen gad komme der, da klubben alligevel blev ’styret’ af 3-4 gode fotografer – altså gode i deres egne øjne. Det er ikke befordrende for et klubsammenhold.
Jeg er uddannet fotohandler (og har gennem mange år delvis ernæret mig som fotograf), og er af den overbevisning, at foto er for alle, og at et billede er godt, hvis det fortæller fotografen det, som han / hun ville opnå. Hvis billedet så også siger andre beskuere noget, så er det blot et ekstra plus. Noget der dog ofte er opnåeligt, hvis man blot behersker teknik og nogle enkle grundregler. Begge dele, noget vi vil forsøge at bibringe vor medlemmer, vel at mærke ud fra det niveau de allerede befinder sig på.

Klubben i Ikast var ved at lide noget der lignede samme skæbne, da jeg kom til som formand. Sammen med en frisk bestyrelse fik vi rettet op på dette, og fik gjort klubben til en rigtig homogent sted at komme, med et godt og nært samarbejde, og et godt kammeratskab.

Det er blandt andet de erfaringer jeg har gjort mig herfra, som vil blive lagt til gund for den måde Sæby Fotoklub skal køre på. Selvfølgelig med de små tilretninger der skal til, fordi det er andre mennesker der er i en ny klub, og fordi der er forskelle på landsdelene. Begge dele noget man er nød til at respektere.

Fotoklubben der har fungeret i det små i nogle måneder, slår nu dørene op for nye medlemmer.

MANDAG D. 28. MARTS klokken 19:00 indbydes nye interesserede således til at besøge klubben, for at se om det var noget for dem at blive medlem. De der melder sig ind denne aften, vil blive belønnet med 25% rabat på medlemsgebyret. Stedet for mødet kan ses på klubbens hjemmeside fra d. 25. marts.
Således at forstå, at stedet bliver valgt ud fra antallet af forhåndstilmeldinger. Derfor er tilmelding også nødvendig. Dette kan ske på denne email adresse der er oprettet til dette formål: tilmeld@saebyfotoklub.dk , klubbens hjemmeisde finder du her: www.saebyfotoklub.dk.

Klubben har allerede lavet et par aftaler med f.eks. CLICK i Sæby, om at der kan indledes et samarbejde hvor Henrik fra forretningen vil komme og fortælle om et emne, eller finde på noget andet spændende. Ligeledes vil vi ikke være afvisende for, at der vil kunne indledes et samarbejde med andre klubber, både lokalt og på landsplan, for at nå de mål, de enkelte medlemmer i klubben måtte have.

Aftenen vil blive brugt til at snakke om hvad det nøjagtigt er vi vil med klubben. Modtage nye ideer fra de besøgende, snakke lidt foto, og ellers hygge.

Herning Folkeblad bragte på et tidspunkt en helsides artikel om Benny Kvistgaard og hans ”foto-verden”. Et lille udpluk kan ses her: Han er en ørn til at fotografere (http://aoh.dk/artikler/han-er-en-oern-til-at-fotografere)

En kommentar til “Ny fotoklub i Sæby søger medlemmer” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ny fotoklub i Sæby søger medlemmer”

  • Inger Frølner

    Klubben er ikke kun for voksne. Børn og unge er også velkomne hos os. Det er en fejl at vi ikke har fået det med på hjemmesiden.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny fotoklub i Sæby søger medlemmer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger