Afrika i globalt perspektiv – Landsdelsstævne i Østervrå

Afrika i globalt perspektiv – Landsdelsstævne i Østervrå

19. marts 2011 - kl. 1:17 - af

”Relationer mellem kristendom og Islam i Afrika”, ” mission i en global verden”og ”billeder fra Nigeria” Det et er nogle af de spændende emner, der tages op, når Mission Afrika søndag eftermiddag d. 27. marts holder landsdelsstævne i Østervrå Kulturhus. Det begynder kl. 14.00, og slutter ca. kl. 16.45.
Blandt de medvirkende er folketingets tidligere formand, Christian Mejdal, koordinator for kristne muslimske relationer, Arngeir Langås, og børne og ungdomsmedarbejder Rasmus Kjær Jensen. Ud over at lytte til interessante foredrag, er der også god tid til at få snakket med hinanden over en kop kaffe. Eftermiddagen afsluttes af sognepræst Keld Skovgård, Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Afrika i globalt perspektiv - Landsdelsstævne i Østervrå ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER