Så skulle det være slut med spøgelsesbilister i Sæby

Så skulle det være slut med spøgelsesbilister i Sæby

18. marts 2011 - kl. 1:29 - af

Torsdag kl. 18 blev afkørslen Sæby S spærret af, for at de meget omtalte pigge kunne nedlægges. 7 mand var sat på opgaven, og de skulle være færdige fredag morgen kl. 6.

Selve nedlæggelsen foregår på den måde, at man placerer 3 spoler øverst på asfalten. Bliver disse aktiveret, tændes alarmlys og piggene som er placeret længere nede, går op og standser bilisten.

Skulle det mod forventning lykkes at komme over spoler og pigge, er yderligere 2 spoler nedlagt længere nede på frakørslen. Disse spoler vil straks sende besked til politiet og bilisten vil blive optaget på video, så man har mulighed for hurtigst muligt at få standset vedkommende.

Hele forsøget, som her er sat igang, strækker sig over en 3-årig forsøgsperiode og overvåges meget nøje for at finde årsagen til, at der overhovedet findes spøgelsesbilister. Er det ældre mennesker, folk med spiritus eller narko i blodet, eller er det for dårlig skiltning?

P.t. er der allerede 3 forsøg i gang, det er ved Lillebælt, Ringsted og Låsby og idag kom så Sæby til og i morgen tager folkene på projektet videre til Odense for også her at nedlægge pigge m.v.

Regeringen overvejer allerede nu, at skyde yderligere 25 mill. ekstra i forsøget, så endnu flere frakørsler kan komme med i projektet, så man i fremtiden kan undgå de farlige situationer, som enhver frygter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så skulle det være slut med spøgelsesbilister i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER