Flot markedsføring af Sæby – Sæby Guiden er på gaden!

Flot markedsføring af Sæby – Sæby Guiden er på gaden!

16. marts 2011 - kl. 6:14 - af

Sæby dejligst hele året  – et skatkammer af flotte oplevelser i nyt lay-out…

Sæby Turistbureau glæder sig over netop nu at kunne præsentere en guide over oplevelser og spændende smagsoplevelser i Sæby, Lyngså og Voerså, som nok skal give både nye og tidligere gæster lyst til et ophold i området.

Sæby Guiden er på hele 65 sider med et væld af flotte billeder og en lang række inspirerende og oplysende artikler om historiske oplevelser for børn og voksne, et blomstrende by-og havnemiljø præget af kunsthåndværkere og gode spisesteder, aktiviteter for enhver smag – og en havn med alt godt fra havet.

Sæby Turistbureau står selv for alt indhold, mens det er Elisabeth Bandholm, Bandholm Grafisk Design, der nu for 4. år i træk står for guidens æstetiske udformning og produktion. Den tidligere lay-outer fra Dafolo Marketing, som har været med til at modtage hele 4 brandingpriser for guiden” Lysets Land ”, har siden 2008 haft eget reklamebureau i Sæby.

De lokale smagsoplevelser sælger

Der er i år sat særligt spot på shopping i byens lækre specialbutikker med ost, økologiske skorstensskinker, kaffe og chokolade, som er blevet et stort plus i Sæbys varierede shopping-sortiment.  – Vi vil gerne fortælle den gode historie om det fokus på kvalitet, som i høj grad præger vores butikker i Sæby ligesom vi ser det hos kunsthåndværkerne og restauratørerne : de brænder simpelthen for at skabe kvalitetsoplevelser – og det får vi meget positiv respons på fra vores gæster, fortæller turistchef Inger Grund Petersen. – Derfor vægter vi også at lave en guide, der emmer af kvalitet og som meget præcist afspejler den positive udvikling Sæby har gennemgået, mens der faktisk har været stagnation mange andre steder i kommunen. Guiden giver derfor også masser af gode tips til både lokale borgere og besøgende.

Nyheder og vinterbadning…

I år har vi udover nyheder som f.eks. skatttejagt på GPS (geocaching)i Sæbygård Skov og ridning på islænderheste i Lyngså, sæl-safari og havfiskerture, også fået plads til en flot præsentation af Sæby udenfor turistsæsonen med det særlige lys over snedækkede landskaber, is på Sæby Å og Havn, ligesom en glad vinterbader i år har lagt krop og et strålende smil til illustrationen af, hvilke glæder denne årstid også byder på.

Her er hjertet på rette sted…

Hvis man studser over de mange fine hjerter på guidens detaljerede bykort over Sæby, så rummer  de en særdeles brugbar oversigt over alle de steder, hvor man kan finde en hjertestarter, hvis en nødsituation skulle opstå.

Der er i alt 9 hjertestartere i Sæby, og turistchefen opfordrer i øvrigt alle Sæbynitter til at hente en Sæby Guide eller tre, som man kan have liggende hjemme som nyttig information for sig selv og sine sommergæster.

For nu vi er ved det hjertelige, så er det vigtigt, at vi alle er med til at få byens gæster til at føle sig velkomne. Det er mødet med lokale, snaksaglige borgere i hverdag og fest, at turisterne tager med sig hjem som de allerbedste minder – slutter Inger Grund Petersen.

FOTOKONKURRENCE :

Lokale fotografer og gæsternes egne billeder – giv os DIT bidrag, lyder opfordringen…

Sæbys nye turistguide er spækket med flotte og sjove stemningsbilleder. Vi har stor glæde af både dygtige lokale fotografer og af vores gæster, som hjælper os med at indfange byens charmerende stemning og mennesker. Gennem vores fotokonkurrence i guiden modtager vi nemlig rigtig mange spændende billeder af naturen og sjove billeder af børn og voksne, der hygger sig og leger på stranden.

Også i 2011 laver vi en stor fotokonkurrence, som såvel lokale som gæster har mulighed for at deltage i, så hvis du går med en lille fotograf i maven og ikke mindst er god til at fange stemningsbilleder af livet i Sæby på alle årstider, så husk at indsende dine bedste skud til Sæby Turistbureau. Du kan indsende billeder året rundt, men vinderne udtrækkes hvert år omkring Nytår – og der er gode præmier at hente.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot markedsføring af Sæby - Sæby Guiden er på gaden!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger