Thyra Frank på besøg i Østervrå Kulturhus

Thyra Frank på besøg i Østervrå Kulturhus

15. marts 2011 - kl. 1:20 - af

En af 2011 mest omtalte kvinder – Thyra Frank kommer til Østervrå.

Visitkortet siger bl.a. plejehjemsleder på orlov, folketingskandidat for Liberal Alliance og formand for Ældrekommissionen for blot at nævne nogle af de mest højaktuelle temaer omkring den kommende gæst til sogneaften i Østervrå Kulturhus, mandag den 21. marts.

Aftenens foredrag med titlen Livsværdier og undertitlen Livsglæde og stjernestunder tager udgangspunkt i Thyra Franks virke som leder af plejehjemmet Lotte på Frederiksberg. Her har hun sat fokus på omsorg, respekt og livsglæde for stedets beboere ud fra en filosofi om retten til en værdig alderdom og troen på et liv før døden. Hun er blevet landskendt for at servere rødvin til maden og portvin til kaffen samt for at tage alle beboerne med på en årlig charterferie.

For hendes bedrifter og indstilling blev hun i 2008 tildelt ordenen Ridder af Dannebrog.

Med udgangspunkt i sit virke som plejehjemsleder, er Thyra en yndet foredragsholder, der gerne sætter emner som bl.a. arbejdsglæde og motivation på dagsordenen. Der venter helt sikkert tilhørerne en både humoristisk og vedkommende oplevelser, og måske vil aftenens gæst også løfte sløret lidt for sine fremtidsplaner, der i den grad har ændret retning indenfor de sidste par måneder.

Alle er velkomne til en interessant aften i selskab med en spændende personlighed. Arrangementet er en sogneaften tilrettelagt af menighedsrådene i Torslev og Østervrå samt Østervrå Kulturforening. Billetter sælges i døren, og der serveres kaffe og småkager i løbet af aftenen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Thyra Frank på besøg i Østervrå Kulturhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger