Feltpræst om livet i Afghanistan…

Feltpræst om livet i Afghanistan…

15. marts 2011 - kl. 12:38 - af

Tirsdagstræf: 29. marts i Østervrå Frikirke, kl. 14.30
Næroplevelser som feltpræst i Afghanistan i Østervrå Frikirkes Tirsdagstræf.

Feltpræst Henrik Busk Rasmussen, Nørresundby kommer til Østervrå Frikirke, hvor han vil fortæller over emnet Dagligliv i Afghanistan blandt soldater. Der bliver tale om meget personlige beretninger fra egne oplevelser helt tæt på krigen.

Dagens gæst vil også fortælle, hvorfor han valgte at blive feltpræst, hvordan det er at skulle gå som dødsbud til den nærmeste familie, og hvordan det var at skulle nedskrive sin sidste vilje til de nærmeste, inden han selv blev sendt ud til frontzonen.

Det er også beretningen om et liv sammen med soldater, under en strålende sol, under primitive forhold, og mødet med en kultur, der er så meget anderledes.

Henrik Busk Rasmussen kommer også ind på præstens rolle, hvad skal han og kristendommen sige i en situation, der ligner krig og gru, og mange andre relevante spørgsmål, der rejser sig, når en nation sender sine unge i krig.

Alle interesserede er meget velkomne i kirkens lokaler, hvor der er gratis adgang, og der kan købes kaffe og brød.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Feltpræst om livet i Afghanistan...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER