SuperSole er føddernes svar på ”bøjlen på tænderne”

SuperSole er føddernes svar på ”bøjlen på tænderne”

12. marts 2011 - kl. 4:49 - af

Har du skævheder i din krop, som skyldes forkert fodstilling – ofte i form af en platfod, kan de rettes op af et SuperSole behandlingsforløb, der garanteret både koster mindre og virker hurtigere – end du havde forestillet dig.

Ondt i ryggen starter ofte nede ved fødderne – fødderne er den del af din krop, der belastes allermest. Fra de første skridt ud af sengen hver morgen – til de sidste inden du igen lægger dig. Dagligt bliver det op mod 15.000 skridt, så der er ikke noget at sige til, hvis nogle af dem sætter spor andre steder i kroppen. F.eks i ryggen, hofterne eller lænden. Eftersom skævheden ofte starter nedefra, kompenserer kroppen uhensigtmæssigt – og det gør blot problemerne større.

´Skævheder´ rettes stille og roligt ud
Når skaden er sket, gælder det derfor om at vende tilbage til årsagen. Eller ned om man vil, for ved at træde i en sko med et SuperSole indlæg tilpasset dine fødder, belaster du kroppen mindst muligt. Det bevirker, at dine skævheder rettes stille og roligt ud, fuldstændig som skæve tænder, der bliver til den flotteste tandrække.

SuperSole indlæggene formes 100% efter dine fødders behov. De fås i flere tykkelser og kan tilpasses alle sko – fra de helt almindelige hverdagssko, til idrætsudøverens krævende løbesko eller de mest elegante højhælede af slagsen.

Sålerne kan genopvarmes – igen og igen. Når du får et par SuperSole, er det nemlig dig og kun dig der kan bruge indlæggene. Til gengæld føles de som en naturlig del af din krop, som om du aldrig har gået med andet.

3½ årig fysioterapeut-uddannelse
For at kunne leve op til ovenstående har vores fysioterapeuter gennemgået et uddannelsesforløb, som bygger videre på den almene 3½ årig fysioterapeut-uddannelse.

I BeneFiT Sæby Fysioterapi er der 5 fysioterapeuter, som er uddannet til at varetage denne opgave: Kenneth Madsen, Susanne Madsen, Jim Knudsen, Thomas Borup og Kenneth B. Jacobsen.

Hos BeneFiT Sæby Fysioterapi kan du opnå mere viden om SuperSole og om det kan være relevant for dig. Klik HER for at komme til BeneFiTs hjemmeside.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SuperSole er føddernes svar på ”bøjlen på tænderne”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger