Så er der ølsmagning på Lyngså Stadion

Så er der ølsmagning på Lyngså Stadion

12. marts 2011 - kl. 0:35 - af

Fredag den 25. marts kl. 19.00 er Købmandsgaarden Lyngså og Lyngså Boldklub arrangører af en ølsmagning aften på Lyngså Stadion. Formanden for Danske Ølentusiaster Bo L. Jensen vil fortælle om de 8 forskellige øl, der bliver serveret smagsprøver af, og der vil undervejs være pølse- og pålægsbord.

Prisen for dette arrangement er 125 kr. og der vil blive udtrukket præmier på billetterne.

Billetter kan købes hos Købmandsgaarden Lyngså.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der ølsmagning på Lyngså Stadion ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER