Springteam Sæby værter for Danmarksmesterskaber

Springteam Sæby værter for Danmarksmesterskaber

11. marts 2011 - kl. 9:47 - af

Arena Nord er rammen og Springteam Sæby er værten ved afviklingen af 1. runde af Danmarks Mesterskaberne i TeamGym d. 19.-20. marts. Det er i rækken for mini-hold, dvs 8-11 årige gymnaster.

I 2007 var foreningen værter ved et tilsvarende arrangement, der på det tidspunkt blev afholdt i faciliteter i foreningens hjemmebane i Sæby Fritidscenter.

Når Springteam Sæby i år har valgt at afholde stævnet i Arena Nord, skyldes det ikke alene det store deltagerantal, nemlig 93 hold fra hele landet, men også at Arena’en er en flot kulisse for et landsdækkende stævne og dermed en god reklame for Frederikshavn Kommune.

Et stort antal frivillige er i gang fra fredag eftermiddag til søndag aften. Udover afviklingen af selve gymnastikken i Arena’en tilbyder Springteam Sæby også forplejning og overnatning til deltagerne, deres trænere og de voksne, der har valgt at følge deres børn til konkurrencen.

Til denne del af arrangementet er Munkebakkeskolen og Abildgårdskolen inddraget, og der meldes fuldbooket, både hvad angår forplejning og overnatning.

“At tilrettelægge et så stort arrangement er en spændende og udfordrende opgave. De sidste brikker er ved at falde på plads, og vi glæder os til at komme igang”, udtaler Springteam Sæby’s formand Birgithe Jacobsen.

Springteam Sæby har mødt stor velvilje, ikke blot fra Frederikshavn Kommune, men også fra lokale erhvervsdrivende, der har valgt at støtte foreningen i forbindelse med arrangementet.

Den officielle åbning af stævnet er lørdag kl. 12.45, hvor hovedtaler er borgmester Lars Møller.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Springteam Sæby værter for Danmarksmesterskaber' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger