Sæby BK’s damer tabte slaget om Nordjylland

Sæby BK’s damer tabte slaget om Nordjylland

8. marts 2011 - kl. 10:36 - af

Sæby formåede ikke at slå Aalborg BK af pinden som Nordjyllands bedste hold, de to hold spillede tæt, men ABK var kampen igennem et par skridt foran.

1 Division damer ABK Aalborg – Sæby           71-61

1 periode: ABK kommer foran 7-0 i løbet af de første par minutter, Nanna Jensen sætter Sæby første scoring og herefter skifter de to hold til at score, dog holder ABK sin føring perioden ud.

2 periode: Her går det galt for Sæby, vi bliver presset i afslutningerne det går ud over præcisionen og ABK for et afgørende forspring, og kan gå til halvleg med en føring på 40-26.

3 periode: Det bliver et anderledes tændt og bevægeligt Sæby hold der går på banen efter pausen, vi får os spillet fri til de rigtige skud langskytterne får sig skudt ind og vi får nu også en del returbolde, efter 4 minutters spil får Sæby hentet ind ved stillingen 42-35 specielt Sæbys Signe Brandt er godt skydende, ABK får dog lige et par minutters opsving og bringer sig foran med 15 point ved stillingen 50-35, men Sæby slutter perioden bedst og får halet ind til stillingen 52-41 ved periodens slutning.

4 periode: Sæbys langskytter får sig skud varme hvor specielt Henriette Sørensen er træfsikker, Sæby får hentet noget af det tabte, så efter 4 minutters spil er der kun 7 points forskel ved stillingen 60-53, men ABK slipper ikke grebet og holder Sæby fra at komme tætter på ,og kan trække sig ud af dette Nordjyske opgør som vinder med 71-61.

En skam Sæby ikke er mere præcise i deres skud kampen igennem, de får også nogle dumme udfald engang imellem i løbet af kampen, hvor man i forsvaret misforstår hinanden, det bliver straks udnyttet af modstanderne, hele tiden følte de, at de skulle hente ind på Aalborg og det kostede kræfter. Næste kamp bliver hjemme mod rækkens nr. 1, Åbyhøj fra Århus, det bliver en vanskelig opgave for Sæbys damer, men der er dog en chance, hvis spillerne er på toppen til denne kamp.

Scoringer for Sæby:
Signe Brandt 22 point, Henriette Sørensen 14, Christina Legaard 10, Nanna Jensen 6, Line Ypkendanz 4, Charlotte Simonsen 3 og Gitte Schimmell 3 point

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby BK's damer tabte slaget om Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger