DM på Bornholm gav guldmedalje til Sæby

DM på Bornholm gav guldmedalje til Sæby

8. marts 2011 - kl. 1:27 - af

1 guldmedalje og 1 sølv medalje ved weekendens danmarksmesterskaber for ungdomsspillere i badminton, var det flotte udbytte Sæby Spillerne Mikkel Stoffersen og Julie Rechnagel kunne tage med hjem.

Mikkel Stoffersen spillede DM på Bornholm I Åkirkeby, så det var en lang tur spillerne fra det nordjyske havde været ude på. MEN rejsen viste sig at være det hele værd, da Mikkel stod med guldmedaljen om halsen sammen med sin makker Anders Antonsen fra Århus AB.  Undervejs i turneringen havde parret slået 3 seeded par. I semifinalen var det parret der hele sæsonen har ligget nr. 1 på den danske Rangliste og i finalen det par der for 14 dage siden blev europamester i England. Så det var ikke uden hård modstand mesterskabet kom i hus. Parret spillede bedre og bedre som turneringen skred frem, og mesterskabet kom hjem uden afgivelse af et eneste sæt. Kun i finalen kom der lidt nerver på ved føringen 18 – 14 i 2.  sæt  hvor sejren var tæt på. De blev indhentet til 18 – 18  og siden 19 -19  inden mesterskabet kom i hus med en 21 – 19  sejr.

Stor lettelse hos træner og forældre der fulgte med fra baglinien. En stor succes for Mikkel som i en længere periode har døjet med skader og derfor var røget ud af landsholdstruppen og dermed gik glip af oplevelsen med deltagelse i europamesterskaberne.

Julie Rechnagel var i Skagen, hvor U 17 spillerne spillede om deres Danmarksmesterskaber.

Julie gjorde det rigtig flot i damesingle, hvor hun i kvartfinalen kun var en bold fra slå den senere finalist Julie Finne-Ipsen, idet hun efter at have vundet 1. sæt førte 20-19  i 2. men tabte desværre 23/21 og derefter 3. sæt.

MEN i mixdouble gik Julie og hendes makker David Daugaard fra Skovshoved hele vejen til finalen og kunne således slutte stævnet med en meget flot sølvmedalje.

I damedouble var Julie forsvarende Danmarksmester, men noget overraskende tabte hun og hendes makker i kvartfinalen. Men flot af Julie i de andre kategorier og et godt DM for hende også.

Altså Guld og Sølv til de 2 spillere fra Sæby,  som begge træner på TeamDanmark centeret i Aalborg og ligeledes begge stiller op for Vendsyssel Badmintonklub, som er en klub for de bedste ungdomsspillere i nordjylland.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DM på Bornholm gav guldmedalje til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger