”Forkølet” – Dukketeater i Manegen, Sæby Kulturhus

”Forkølet” – Dukketeater i Manegen, Sæby Kulturhus

7. marts 2011 - kl. 11:48 - af

”Bamse er en sød og glad lille bjørn, der hver dag går i bjørnehave. Men en dag blev han forkølet og måtte blive hjemme, han blev sur og lidt ked af det, men heldigvis endte alt godt med lidt honning og en kildetur, som er det bedste en lille bamsebjørn kan få.”

Sådan skriver PinPon dukketeateret om deres forestilling ”Forkølet”, som de optræder med i Manegen – Sæby Kulturhus lørdag den 19. marts kl. 10.00. I PinPon teatrets forestilling arbejdes der udelukkende med dukker. Dukkerne er sjove, groteske, bedrøvede, grimme og overraskende.

Sæby og omegns børn og forældre er glade for at se dukketeater. Det oplever vi ,hver gang vi har en forestilling, og vi synes, det er så skønt, når en masse glade familier dukker op. At vi i dag har kulturhuset at afholde vores forestillinger i betyder, at vi har mange flere muligheder for at afholde spændende dukketeater, samtidig med at der er plads til mange flere publikummer.

Vi håber, at rigtig mange vil møde op til forestillingen, som arrangeres af Sæby Biblioteks børneafdeling. Forestillingen er for de 1 ½ – 4 årige og deres voksne.
Da det er en forestilling med et begrænset antal pladser, opfordrer vi til at bestille billetter på forhånd. Billetterne koster 10 kr. pr. person og kan købes eller bestilles på Sæby Bibliotek eller på tlf. 98459300 fra torsdag den 10. marts.

Hvis du har lyst til at høre mere om teaterforestillingen, er du velkommen til at kontakte  børnebiblioteker Merete Trap på telefon 98 45 91 56 eller e-mail metr@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Forkølet” - Dukketeater i Manegen, Sæby Kulturhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger