Solskin og flotte udklædninger til fastelavn på Torvet

Solskin og flotte udklædninger til fastelavn på Torvet

5. marts 2011 - kl. 18:11 - af

Ca. 150 mennesker var mødt op til Borgerforeningens fastelavnsfest på Torvet, og ca. 40 børn deltog i tøndeslagningen. Børnene var delt op i 3 grupper: Op til 5 år, 6-9 år og 10+ år. Det var de store, der først fik bugt med tønden, og som noget usædvanligt var det så de små, der fik “katten ud af tønden”, og til sidst kom så de mellemste.

Kattekongerne blev; Mikkel Damberg, Amanda  Møller og Rikke Nielsen
Kattedronningerne blev; Rebecca Jensen, Garik Haldrup og Mathias Rasmussen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Solskin og flotte udklædninger til fastelavn på Torvet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER