I køjen med Skæve Amatørscene

I køjen med Skæve Amatørscene

5. marts 2011 - kl. 1:36 - af

Aktørerne i Skæve fyrer den af tre gange i weekenden 4.-5. marts.

Kuk i køje nr. 3 er titlen på årets amatørforestilling i Skæve. En underholdende affære, med løfte fra aktørerne om, at årets optrin har alt det, der skal til, og skuespillerne de giver den bare gas hele vejen igennem. Forestillingerne er et samarbejde mellem amatørscenen og borgerforeningen.

Garvede og nye
Skæve Amatørscenes trup er en god blanding af rutinerede og nye medlemmer. Fælles for dem er, at de er vilde med det, og sammenholdet det er i top, selv om aldersspredningen er stor.
Scenens instruktør gennem næsten 10 år Janni Damsgaard har i år fået rollen som tovholder og koordinator, i stedet har hun overladt dirigentstokken til et kendt ansigt Grethe Hostrup, som er vendt tilbage efter nogle års pause.

På scenen
Publikum kan glæde sig til mange gensyn. På scenen ses Bjarke Damsgaard, som er vendt tilbage til en hovedrolle. Han får selskab af Jens Andreasen, Sanne Larsen og Maja Testholm samt en anden veteran Susanne Pedersen som har gemalen Jens Pedersen med. Helene Andreasen komme på scenen for første gang i år, men heldigvis har hun også mor Lillian Andreasen med.

Foran og bagved
Både foran og bagved aktørerne på scenen er en masse praktiske hænder. Sminkningen er således lagt i tryg og dygtige hænder hos Sanne Kilde Pedersen, der klarer alle udfordringer. Tæpperne klarer Tove Christensen, Christian Hyldig og Henning Hede, og de to sidstnævnte har også lovet at sørge for videooptagelsen. Mette Frandsen hjælper fra sufflørkassen.
En anden veteran, Ole Christensen sørger for at lyset skinner på det rigtige tidspunkt, og kulisserne er også hans område. Sliderne Torben og Lisbeth Hyldig er klar. Lisbeth står for kaffen, og når hun er forhindret er det Torben, der træder til, og han har også en finger med i kulisserne. Begge er de klar til at pusle om aktørerne bag scenen.

Tre forestillinger
Tre gange er der mulighed for at se forestillingen i Dybvad Forsamlingshus. Fredag aften den 4. marts og lørdag eftermiddag den 5. marts. Begge gange er der kaffe og hjemmelavede lagkager på indgangsbilletterne. Festforestillingen løber over scenen lørdag aften. Der indledes med festmiddag, inden løjerne går løs på scenen og afsluttes med musik og dans. Bordbestilling er nødvendig hos Lone og Henning Hede.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'I køjen med Skæve Amatørscene' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER