En vellykket vintertur med Grøn’s Køreskole

En vellykket vintertur med Grøn’s Køreskole

5. marts 2011 - kl. 1:45 - af

Aktivitetshuset på Sæby Ældrecenter blev kontaktet af Grøn Køreskole AMU Center Sæby, som havde et kursus for chauffør med henblik på kørsel med bevægelseshæmmede. I den forbindelse skulle Aktivitetshuset være behjælpelig med at finde nogle personer med kørestol og rollator, til gengæld fik alle en gratis bustur, middagsmad og kaffe.

Onsdag den 23. feb. samt torsdag den 24. feb. drog 14 borgere fra Aktivitetshuset af sted. Onsdag var der store forventninger til om turen nu også blev til noget da der netto den dag blev et forrygende snevejr. Heldigvis ankom bussen som planlagt og ca. 10.30 var bussen fyldt og alle klar til afgang.

Humøret var højt og så gik turen ud i det sneklædte landskab. Første stop var Strandby havn, hvor vi nød udsigten ud over havet så godt det nu kunne lade sig gøre i snevejr. Turen gik derefter videre til Jerup Bette Kro, hvor der blev gået til flæsket, da menuen var stegt flæsk med persillesovs og en enkelt bøfsandwich.

Begge dag var rigtige vellykkede ture med en god atmosfære og et afslappet selskab der følte sig i trygge rammer.

Efter hyggen og snakken gik turen tilbage mod Sæby. Der var en dejlig summen i bussen hjemad og man kunne mærke at alle havde haft en fantastisk tur, selvom vintervejret rasede udenfor.

Der blev ydet en service der var helt i top. De chauffører som deltag viste at de virkelig havde styr på sagerne så alle følte de var i trygge hænder.

Deltagerne vil gerne takke for en kanon tur og siger bestemt ikke nej hvis de får tilbuddet en anden gang.
En stor tak til Grøns Køreskole Amu Center Sæby fra personale på Sæby Ældre Center.

En kommentar til “En vellykket vintertur med Grøn’s Køreskole” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “En vellykket vintertur med Grøn’s Køreskole”

  • Inger Frølner

    Dejlig læsning:-)

    Den slags initiativer burde flere virksomheder udvise her i landet overfor de ældre.
    Der er mange ældre som især i vintermånederne ikke har mulighed for at komme ud at se og opleve andet end de hjemlige omgivelser. Desværre er det den samme gruppe ældre som kommunerne ynder at skære ned på.

    Nu er det her en køreskole hvor både kursister og ældre får noget ud af det. Men hvad ville der være i vejen for at flere virksomheder åbnede for et ældre besøg og finansierede en bus til og fra ældrecenteret. Mange ældre ville på den måde få en bedre livskvalitet og virksomheden viste et socialt ansvar overfor vores ældre del af befolkningen.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En vellykket vintertur med Grøn's Køreskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER