Flot medaljehøst til SIK80 ved landsmesterskaberne

Flot medaljehøst til SIK80 ved landsmesterskaberne

4. marts 2011 - kl. 0:50 - af

DGIs landsmesterskaber blev i weekenden afholdt i Marselisborghallen i Århus. SIK 80 havde 14 atleter med. Det var første gang at Benjamin Nørgård, Tobias Krogh og Julie kunne deltage i LM så det var en spændende oplevelse.  De gik uimponeret til opgaven og tog hhv. guld til Tobias og Benjamin. Julie som er førsteårs fik en andenplads i sit heat på 60m hækkeløb.

Jonas Bak gjorde også opmærksom på sig selv, sidste år med mange resultater som var helt i top på den danske rangliste. Efter årsskiftet har han fulgt op på fremgangen.

Se SIK80’s medaljehøst her: LM Aarhus

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot medaljehøst til SIK80 ved landsmesterskaberne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER