Boller op og boller ned i Thorshøj

Boller op og boller ned i Thorshøj

4. marts 2011 - kl. 0:43 - af

Alle børn og barnlige sjæle kan få luftet masker og udklædningstøjet til fastelavnsfest i Thorshøj.

Fastelavn er mit navn! En herlig tradition, som Thorshøj Boldklub og Thorshøj Børnehus har holdt fast i gennem snart mange år. Det er en rigtig dejlig dag, hvor hele familien kan være med, fortæller institutionsleder Mariann Stein. Mange familier – far, mor og børn, men også bedsteforældre deltager i løjerne, en rigtig familiehyggedag, hvor generationer mødes på tværs.

Søndag eftermiddag den 6. marts går det løs ved klubhuset. Her skal tønderne have en ordentlig omgang bank, og vi har hele tre af slagsen, oplyser arrangørerne. De lokale katte kan sikkert tage det roligt, men måske vil der være en anden slags katte i spil? Kreative seniorer i Thorshøj er taget med på råd.

Når tønderne er slået til pindebrænde skal kattekonge og – dronninger kåres, og bagefter er der lege for børn og barnlige sjæle i gymnastiksalen.

Børnehuse har sørget for pynt til fastelavnsbordene, og her skal der bl.a. nydes dejlige hjemmelavede fastelavnsboller, ægte hjemmebagte Thorshøjboller. Til børnene er der en lille pose slik, mens de voksne kan nyde kaffe.

Vi glæder os til at se rigtig mange børn med fine og fantasifulde udklædninger, og de voksne må selvfølgelig også gerne være med på den ide, slutter Mariann Stein.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Boller op og boller ned i Thorshøj' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER