To spændende aftener i Hørby….

To spændende aftener i Hørby….

3. marts 2011 - kl. 0:49 - af

Hørby Menighedsråd prøver at spænde vidt i deres arrangementer. Tirsdag d. 1. marts var der ”Gud og Guf”-gudstjeneste for børnefamilierne og på mandag d. 7. marts, er det de unge og deres forældre, der er i fokus. Kl. 18.00 er menighedsrådet på Hørby Skole klar med hotdogs, til de der møder op og bagefter er Anders Kofoed Pedersen klar med et anderledes foredrag rettet mod de unge. Anders er en berejst fyr der bl.a. har været med i det kendte TV-program: Robinson. Han har et budskab, som ikke er til at tage fejl af: ”Alle har et liv, der er værd at leve”. Han skal opleves!

Tirsdag d. 15. marts kl. 18.00 er det de voksnes tur. Hvor der ugen før blev serveret fastfood, er det nu ”mad som vor mor lavede den” der kommer på bordet. Efter snak og spisning vil arrestforvarer Erik Christensen fortælle om ”33 år bag tremmer”. Barske oplevelser men også gode – om et liv bag fængslets mure. Arrangementet foregår i konfirmandstuen i Præstegården, Hørby.

Begge arrangementer er gratis.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To spændende aftener i Hørby....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER