Få billetter til Lis Sørensen koncerten på Frank’s i Sæby

Få billetter til Lis Sørensen koncerten på Frank’s i Sæby

3. marts 2011 - kl. 10:43 - af

Der er stadig enkelte billetter til intim koncert med Lis Sørensen og band fredag den 4. og lørdag den 5. marts på Frank´s restaurant. Arrangementet starter kl. 18.00 med en 3 retters menu med de bedste råvarer fra lokalområdet.

Traditionen tro starter Frank´s restaurant op søndag den 6. marts kl. 11.30 med den kendte fiske- og skaldyrsmenu, som i år er tilsat ekstra krydderi i form af nye og spændende retter. Der ud over er vil det være muligt at bestille nordjyllands bedste steak med hjemmelavet pommes frites og bearnaissauce, eller du kan få en a la carte menu. Og skulle man så måske få lyst til lidt ekstra, kan man få serveret rigtig kaffe med hjemmebagt kage.

Og husk hos Frank ´s anvender vi fortrinsvis økologiske eller lokale råvarer, slutter Bente Stjerne fra Frank´s i Sæby.

Så vi byder alle velkommen til en ny sæson, kontakt os evt. for bordbestilling på saeby@franks.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få billetter til Lis Sørensen koncerten på Frank's i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER