7. klasserne sang gospel i Sæby kirke

7. klasserne sang gospel i Sæby kirke

3. marts 2011 - kl. 13:39 - af

Onsdag d. 2. marts rockede og rullede det i Sæby kirke. Det var 7. klasserne fra Sæbygårdskolen, der dagen igennem havde sunget og danset til glade gospel sange, under ledelse af Joachim hejslet Jørgensens ledelse.
Kl. 9.30 var 52 7. klasses elever klar til en spændende dag med masser af sang og musik. Joachim som bor i Ulsted, ankom med en mikronfon under armen, satte sig til klaveret, og så gik der ikke mange minnutter, inden hele gulvet gyngede.
Der blev øvet på 6 forskellige gospel sange, gamle som nye, og da kl. blev 12.00 kunne alle gå til frokost med bevidstheden om, at nu manglede der kun de sidste finjusteringer.
Kl. 18.00 mødtes alle til generalprøve i kirken, og efter at have lyttet til kirkens klokker kl. 19.00 gik koncerten i gang.
Forældre, søskende, bedsteforældre var på plads i kirken, og efter velkomsten inviterede Joachim alle til at stå op og synge med.
Joachim havde sit egte band med, og de spille veloplagt aftenen igennem. Programmet begyndte med de gamle gospel numre som Amen, amen, this little light, – sange alle kunne synge med på.
Aftenen igennem bar præg af glæden ved at synge, men der var også indlagt tid til eftertanke og bøn.
Efter en time slutte gospelgudstjenesten af med endnu en gospelmedley, derefter var der nogle trætte konfirmander, der kunne sige farvel og tak efter en noget anderledes dag i kirken – en en fantastisk dag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '7. klasserne sang gospel i Sæby kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger