Bellis Blomster og SaebyAvis gør det muligt!

Bellis Blomster og SaebyAvis gør det muligt!

28. februar 2011 - kl. 9:24 - af

Alle har vi en stresset hverdag, der gør, at vi ikke altid får sagt tak eller stoppet op og anerkendt en god gerning, det være sig i det private, i foreningen eller måske på arbejdspladsen.

Det har Bellis Blomster og SaebyAvis.dk ved tidligere lejligheder gjort noget ved, det har givet alt, både tåre, smil, glæde ja endda spontan jubel – og nu gør vi det igen!

Ja og hvordan gør man så det – jov ser du det kan vi på saebyavis.dk være dig behjælpelig med.

Kender du en helt særlig person, som har gjort noget specielt for dig eller andre i din omgangskreds, som du synes fortjener en hilsen og en tak for hans eller hendes hjælp eller indsats, så er chancen der nu og ikke at forglemme, det er det ganske gratis! Ugens flotte buket sponsoreres af Bellis Blomster, der forstår at sætte tema og farve på enhver begivenhed, til glæde for en del af vores mange trofaste læsere og eller en person i deres omgangskreds.

Der kan som sagt være mange årsager til en lille erkendelse, alt fra hjælp og støtte i vanskelige stunder, til frivilligt arbejde i foreninger eller en særlig hjælp til nogen med akutte problemer, eller måske “bare” en som du synes fortjener ugens buket fra Bellis Blomster. Alle muligheder er der!!

Saebyavis.dk belønner de bedste forslag med ugens buket og en forklaring på hvorfor den er havnet der. Alt du skal gøre er at sende os en mail på info@saebyavis.dk og huske navn, adresse og telefonnummer på modtageren, samt en forklaring/fortælling der sansynliggør din egen “helt”, så klare vi resten!

Der er plads til mange, og hver uge vil vi finde en værdig modtager, så er dit indlæg ikke det vi bringer, kan det være fordi andre var hurtigere end dig, men er forklaringen bag dit valg i top, vil din kandidat være at finde på SaebyAvis.dk i nærmeste fremtid!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bellis Blomster og SaebyAvis gør det muligt! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER