TV2nords TV-kok tættest på sejren i “Årets kok 2011”

TV2nords TV-kok tættest på sejren i “Årets kok 2011”

27. februar 2011 - kl. 1:17 - af

“Miv” fra TV2nords madprogram “Mad med Miv og Møller” fik en flot 2. plads i årets konkurrence i Bella Centret. Konkurrencen havde også deltagelse af Jakob Spolum, der er født og opvokset i Sæby og senere udlært på Ruth’s Hotel i Skagen, inden han rejste til fyn, hvor han i dag er souschef på Munkebo.
Det lykkedes desværre ikke finalens yngste deltager Jakob Spolum at nå den eftertragtede titel som årets kok 2011, han måtte nøjes med en fjerde plads, trods flere flotte resultater undervejs. Desserten blev den helt store topscore for Jakob, her opnåede han 250 point, hvilket var 2. højeste scorer i den disiplin. Ellers var det den tekniske karakter, der var mest positiv for Jakob, som stillede op for første gang nogensinde. “Jeg er godt tilfreds, og synes jeg har viste, det jeg gerne ville” fortalte han efter mere end halvanden time i køkkenet under konstant pres, fra både dommere, tilskuere, konkurrenter og TV kameraernes snurren. Lidt nemmere var det helt sikkert for TV-kokken Michael Pedersen fra Hjørring, der tidligere har deltaget i konkurrencen, og som sluttede på en fornem anden plads. Michael også kaldt “Miv” har som sagt erfaring fra tidligere år og er også vant med TV kameraerne, hvilket må betegnes som en klar fordel, alligevel skal der herfra lyde et stort tillykke til dem begge for de fornemme og meget flotte præstationer, der gav både seer og dommere smil på læben, og alle andre vand i munden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER