Ældre Sagens Netcafé flytter til nye lokaler

Ældre Sagens Netcafé flytter til nye lokaler

26. februar 2011 - kl. 13:22 - af

Ældre Sagens netcafé i Sæby, der hidtil har holdt til i Krystalcaféen, har på tirsdag, den 1. marts, flyttedag.

Netcaféen flytter til et lokale på Sæby Bibliotek. Samtidig ændres åbningstiden til kl. 14-15.30. Undervisningen vil fortsat blive varetaget af Ældre Sagens it-koordinator i Sæby, Poul Erik Johansen, og hans medhjælpere.

Alle interesserede ældre er velkommen, slutter Ole K. Petersen sekretær i Ældre Sagen Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre Sagens Netcafé flytter til nye lokaler ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER