Hjælp ønskes – til en af vores mange læsere

Hjælp ønskes – til en af vores mange læsere

25. februar 2011 - kl. 6:29 - af

En samler i den sydlige ende af Frederikshavn Kommune er ved en byttehandel kommet i besiddelse af disse 5 uniformsemblemer/ordener/medaljer. (ses nederst)

Samleren er udmærket klar over, emblemerne stammer fra Tyskland i nazitiden omkring 2. verdenskrig, men er stærkt interesseret i at vide hvem der bar disse emblemer, på hvilke uniformer og eventuelt hvem der kunne komme i betragtning til eventuelle ordener eller medaljer.

Hvis nogen kan hjælpe, send da venligst en mail til Sæby Avis på mail-adressen

info@saebyavis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjælp ønskes - til en af vores mange læsere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER