Spar Nord inviterer til tema-aften “Den første ejerbolig”

Spar Nord inviterer til tema-aften “Den første ejerbolig”

23. februar 2011 - kl. 12:57 - af

Tirsdag d. 8. marts kl. 19.00-21.00 indbyder Spar Nord Sæby til tema-aften “Den første ejerbolig”. Arrangementet finder sted i Spar Nord Bank Sæby, Vestergade 3.

I løbet af aftenen gennemgår vi alle relevante faser i forbindelse med køb af ejerbolig. Vi giver bla. gode råd om det næste skridt i boligjagten. Endvidere får vi besøg af indretningskonsulent Susanne Helberg fra Helberg Design i Frederikshavn. Hun vil give inspiration om nye trends inden for indretning.

Vi ser frem til en spændende aften i dit selskab

Tilmelding til Camilla på cam@sparnord.dk – senest torsdag d. 3. marts.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER