Spændende og sjov eftermiddag trods dårligt vejr

Spændende og sjov eftermiddag trods dårligt vejr

22. februar 2011 - kl. 11:51 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub havde onsdag besøg af Knud Søndergård fra Tårs. Han kom med sjove og spændende betragtninger om vi mennesker ud fra emnet: ”Enhver er sin egen lykkesmed”. En spændende og sjov eftermiddag,
som der desværre, på grund af snevejret, ikke kom så mange til.

Onsdag d. 23 kommer Erling Nielsen og Nanny Gertsen og fortæller og spiller Kaj Normann Andersen viser og sange.

Den 14. maj er det 30 år siden at klubben blev oprettet, så derfor inviteres alle medlemmer til stor fest i fritidscentret denne dag. Der er stor spisning med efterfølgende underholdning, festtale og dans.
Bestyrelsen håber selvfølgelig at rigtig mange vil møde op denne aften, og festligholde dette jubilæum.

Onsdag den 23. februar bliver der åbnet for tilmelding til udflugten, som foregår den 15 juni.

Bemærk at udflugten er flyttet en uge i forhold til  programmet, da det ikke var muligt at leje busser til den oprindelige fastsatte dag. Turen går i år til Ree Park ved Ebeltoft, og bestyrelsen håber at det også i år er muligt at fylde 4 busser, slutter Hans Abildgaard fra Sæby Pensionist og Efterlønsklub.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende og sjov eftermiddag trods dårligt vejr ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER