Vil du nå at se “Byttecentralen” i Mølholt Forsamlingshus?

Vil du nå at se “Byttecentralen” i Mølholt Forsamlingshus?

20. februar 2011 - kl. 17:59 - af

Der er stadig billetter til delittantforestillingen i Mølholt forsamlingshus søndag den 6. marts. Husk prisen er kun 60 kr. incl. alt, også kaffe og brød, og sidste chance for at købe billetter er onsdag den 2. marts i Aktivitetshuset Sæby, eller nødvendig tilmelding på tlf. 9845 6560.
Og husk! Er man ældre og ikke har mulighed for selv at komme til Mølholt Forsamlingshus, er der mulighed for at kommen med en bus, som afgår fra Sæby Ældrecenter kl. 12.45 og Sæby Rutebilstation kl. 13.00 og med opsamling i Syvsten, Dybvad og Præstbro med ankomst til Mølholt ca. 13.30.
Arr. Aktivitetshuset Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER