Hitliste aktuel kunstner gæster Sæby

Hitliste aktuel kunstner gæster Sæby

20. februar 2011 - kl. 1:22 - af

Når dørene 12. marts slåes op på Discotek Down Town I Sæby, er det endnu engang for at præsenterer en dansk kunstner, som er hitliste aktuel. Denne gang er det lykkedes at få en aftale i stand med Clara Sofie, som nok er mest kendt for sangen “når tiden går baglæns”.

Men hvem er denne Clara Sofie?
Clara Sofie Fabricius (født 16. marts 1981) er en dansk sangerinde og sangskriver.

Hun er uddannet cand. mag. med speciale i moderne kultur og kulturformidling fra Københavns Universitet og har tidligere boet i London og New York for at slå igennem som sanger og sangskriver. Hun har endvidere et bijob som kirkesanger. Hendes gennembrud kom for alvor i juni 2010 med hittet, “Når tiden går baglæns” med house-DJ’en Rune RK. Singlen har ligget #1, og har solgt 30.000 eksemplarer.

Clara Sofie optræder, som før omtalt, lørdag den 12. marts på Discotek Down Town og bestyrer Kim Geer fortæller, at man allerede nu kan købe billetter i forsalg hos Click i Sæby. Derved undgår man køen og slipper for at stå udenfor i kulden og vente.

Hvis der stadig er nogen, som ikke helt er med på, hvem Clara Sofie er, så kan hendes største hit til dato nydes herunder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hitliste aktuel kunstner gæster Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger