Tilbygning til Stensnæsskolen i Voerså

Tilbygning til Stensnæsskolen i Voerså

18. februar 2011 - kl. 1:17 - af

I øjeblikket lukkes der skoler over alt, i det ganske land. Nordjylland er ingen undtagelse, men i Voerså går man andre veje.
Skolens elevtal er nogenlunde konstant, og politikerne har efterhånden indset, at en modernisering var nødvendig. Frederikshavn Kommune har bevilget tre millioner kroner, der blandt andet går til opførelse af en helt ny skolefritidsordning på omkring 175 kvadratmeter. Før i tiden har skolen haft to afdelinger, men nu kommer alle, der bruger skolefritidsordningen i samme bygning.
Her ud over bliver skolefritidsordningen slået sammen med indskolingen, hvilket betyder, at eleverne kan bevæge sig inden døre fra et lokale til et andet uden at skulle ud.
Stensnæsskolen, som før i tiden hed Albæk Centralskole, er fra 1956, og her trængte der alvorligt til nye omklædningsrum i forbindelse med gymnastiksalen. Dette bliver der nu rådet bod på, således at der bliver omklædningsrum til både piger og drenge.
Elevernes toiletter har i flere år trængt til en alvorlig renovering. Det har været så slemt, at nogle elever slet ikke ville gå på toilettet, men ventede til de kom hjem eller besørgede andre steder.
Finansieringen af de nye toiletter slipper Frederikshavn Kommune for. Denne udgift kommer den danske stat til at betale.

På skolen glæder både elever og personalet sig til den 1. maj. Her finder indvielsen nemlig sted.

Tekst og foto Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilbygning til Stensnæsskolen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER