Springteam Sæby har søgt tilskud til afvikling af DM

Springteam Sæby har søgt tilskud til afvikling af DM

17. februar 2011 - kl. 12:25 - af

Springteam Sæby har søgt om tilskud til leje af Arena Nord, Munkebakkeskolen og Abildgaardskolen i forbindelse med afviklingen  af 1. runde af Danmarksmesterskaberne i Spring-rytme gymnastik med minihold i alderen 8 – 11 år.

Mesterskabet afholdes den 19. – 20. marts 2011.

Springteam Sæby forventer at 1.500 gymnaster, trænere og hjælper, samt et stort antal forældre vil deltage, og da langt størstedelen af deltagerne kommer fra Sjælland, Fyn, Midt- og Sønderjylland, kræver det både indlogering og bespisning.

Som ”betaling” for tilskuddet, der i alt andrager 42.500 kr., har Springteam Sæby tilbudt at Frederikshavn Kommunes logo kan anbringes på Springteam Sæbys hjemmeside, i det trykte program, og på de T-shirts som hjælperne bærer  under stævnet.

Ansøgning om tilskud er ligeledes sendt til Kultur og Fritidsudvalget, hvor den først behandles den 9. marts 2011.

Hvis Økonomiudvalget vil imødekomme ansøgningen foreslås det, at beløbet finansieres af dispositionskontoen. Der er i 2011 afsat 355.070 kr. på dispositionskontoen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Springteam Sæby har søgt tilskud til afvikling af DM' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER