Hjertestarter på Bødkergården en realitet

Hjertestarter på Bødkergården en realitet

17. februar 2011 - kl. 5:49 - af

Den selvejende institution Bødkergården i Østervrå har fået hjertestarter.

Bødkergården er en travl og livlig institution. Arbejdsplads for mere end 40 personer, opholdssted for godt et par hundrede børn, dertil kommer forældre og bedsteforældre, og ofte besøgende ude fra byen, der også har deres gang i huset. Bødkergården er ligeledes en integreret institution, med flere handicappede, en udsat gruppe med øget risiko for hjerteproblemer.

Danske Banks Fond
På institutionen var det derfor slet ikke i tvivl, da muligheden bød sig for at søge penge i Danske Banks Fond – ønsket var en hjertestarter. Fonden så med velvilje på ansøgningen, og bevilgede et tilskud på kr. 3.000,-, og da gårdens støtteforening Bødkergårdens Venner, var parat til at bevilge resten af pengene op til kr. 15.000,-, var det muligt at få ønsket opfyldt.

Souschef Carsten Thorvald, er ansvarlig og uddannet i at bruge hjertestarteren godt suppleret med førstehjælpskurser til det øvrige personale.

Hjertestartere i Østervrå
Hjertestartere på Bødkergården er den anden af slagsen i byen. Østervrå Hallen anskaffede for et par år siden, som de første, en hjertestarter, som personalet er uddannet i at bruge.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjertestarter på Bødkergården en realitet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER