Glæden ved at modtage og give fyldte salen….

Glæden ved at modtage og give fyldte salen….

17. februar 2011 - kl. 6:59 - af

…da Odd Fellow nr.64 Julius Meyer, Frederikshavn i slutningen af januar kunne overrække en pengegave til tre vidt forskellige modtagere…

DAGPLEJEHJEMMET LYSPUNKT v/Anja Nielsen modtog således kr.5.000 og det lød:”I gør et stort og prisværdigt stykke arbejde i jeres lille base i Frederikshavn med aktivering af de seniorer for hvem den demente tilstand er gribende aktuel.”

TORDENSKIOLDGARDEN v/Jane Olesen modtog kr.15.000, og her lød det:”Der sker noget i Tordenskioldgarden, I favner bredt og er et fornemt kulturelt støttepunkt for byens og landsdelens musikliv.”

SÆBYGAARDSKOLENS SPECIALKLASSER v/skoleleder Gert Nygaard modtog kr.5.000, og det lød fra overmester Willi Jensen:”At gå i specialklasse er et skoleforløb for børn og unge med generelle indlæringsvanskeligheder. Ikke mindst derfor er jeres projekt med at etablere en koloni en uge i sommerferien en rigtig god ide -en ide som vi meget gerne vil bakke op om.”

Od Fellow nr.64, Julius Meyer, ser det som sin forret at være nærværende og ydende i lokalsamfundet. Ved at kunne glæde og opmuntre dem, der står midt i udfordringerne, fyldes vi også
selv med glæde, skriver Kai Mortensen til SaebyAvis.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Glæden ved at modtage og give fyldte salen....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER