Sæby Atletik havde gang i løbeskoene

Sæby Atletik havde gang i løbeskoene

16. februar 2011 - kl. 0:11 - af

Nordjydske atletikklubber kæmpede  søndag om placeringerne i anden afdeling af landsdelsmesterskaberne. Landsdelsmesterskaberne blev afholdt i Sæby Fritidscenter. Øvelserne var hækkeløb, længdespring, højdespring og 300m løb. Der var en fortættet stemning i hallen som gav udøverne energi til at yde deres bedste 83 deltagere fra Hjørring, ålborg, Dybvad og Sæby deltog.

Mesterskabernes fordeling: 18 til Sæby, 9 til Dybvad og 12 til Ålborg

Se medalje fordelingen her: pres. den 13.02.11 dgi landsdelsmesterskab Saeby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Atletik havde gang i løbeskoene' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER