Nu er der vinterferie og på museet bliver det grøn vinter

Nu er der vinterferie og på museet bliver det grøn vinter

15. februar 2011 - kl. 15:15 - af

Der er masser af aktiviteter for børn på Sæby Museum i vinterferien, og det er alt sammen med grønne briller på. For eksempel kan børn komme med i det kreative værksted i kælderen, hvor der laves Grønne Briller, masker og fastelavnsris. Der tænkes på naturen og miljøet, når der klippes og kreeres, for der vil nemlig i høj grad blive gjort brug af genbrugsmaterialer, men det vil bestemt ikke gøre fastelavnspynten kedeligere.

Vær med i kælderværkstedet, og se de mange muligheder, der er for at lave pynt med genbrug.

Der tænkes også grønt i snedkerværkstedet på museet. Her er det naturen, og især haves fugle, der tænkes på. Sammen med museets forvalter kan børn være med til at bygge deres egen redekasse, der kan sættes op hjemme i haven, og så er det bare at vente på forårets – og småfuglenes komme.

Brynjegrøn
I en særudstilling, der åbner på museet er der også grønt. Farven grøn har nemlig været synonym med virksomheden Brynje, gennem mange år. Farven, der lokalt i netop denne nuance kaldes Brynjegrøn, har indgået i logoet, med den velkendte Brynje-hjelm, farven er også gået igen på fabrikken og endda på flere modeller af de sko, der er blevet produceret gennem de sidste 125 år.

Aktiviteterne finder sted på Sæby Museum tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 10 – 12, udstillingen kan ses i museets åbningstid – og husk, danske museer er gratis for alle børn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu er der vinterferie og på museet bliver det grøn vinter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER