Ballroom Jazz med Sæby Big Band

Ballroom Jazz med Sæby Big Band

15. februar 2011 - kl. 6:14 - af

Lørdag den 5. marts vil Det Musiske Hus store sal i Frederikshavn være omdannet til et Ballroom med  Sæby Big Band som arrangør og musikleverandør.

Aftenen tænkes som en hyggelig mulighed for at gå i byen med familie og gode venner, arbejdskolleger og andre gode mennesker. Derved spise, høre herlig big band musik og få sig en dans eller to. For det er jo hvad Ballroom er ..dansk og glade jazzdage.

Dørene åbnes kl. 17.30 og fra kl. 18.00 er der mulighed for spisning ved mindre borde til tonerne fra hyggepianist. Fra kl. 20.00 spiller Sæby Big Band 2 afdelinger med et meget blandet danse-program med både masser af klassiske big band jazz arrangementer, men ligeledes up-tempo latin- og pop prægede arrangementer – og selvfølgelig en sjæler i ny og næ for at få pulsen lidt ned igen.

For de, der endnu ikke har oplevet big bandet og stemningen med musikken er dette muligheden. Det bliver ikke som tidligere, hvor I kære gæster bliver siddene pænt tilbagelænet i de dejlige røde plys-stole. Men en aften hvor Sæby Big Band og egne sangere vil se frem til en festlig aften med Jer og mad og dans.

Og det skal da blive en gala-aften, hvor det fine tøj og kjolerne gerne må blive luftet. Orkestret viser sig bestemt også fra den pæne side.

Der er 2 billet-priser:
Pris inkl. middag kr. 275,-. Dørerne åbnes kl. 17.30.
Spisning fra kl. 18.00 – 19.30.
Pris uden middag kr. 95,-. Dørerne åbnes kl. 19.30.

Priserne er eksklusive drikkevarer. Maden leveres af Madkongen og buffetten vil bestå af procheret laks med syltede urter og brød, grillet hellefisk med salater, fisk og skaldyrssalater, amerikans Angus, rødvins-marineret nakkefillet med kartofler og grøn salat. En menu man ikke kan sige nej til. Drikkevarer som øl, vand og vin kan købes i baren.

Sæby Big Band glæder sig til at byde velkommen til en rigtig hyggelig Big Band Ball Room Jazz aften. Der er kun mulighed for 130 spisende gæster, så det er med at være ude i god tid.

Billetter kan købes på www.billetnet.dk og i Det Musiske Hus i Frederikshavn.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ballroom Jazz med Sæby Big Band ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger